Πιο πρόσφατα

5/2/16

Πρώτη ανακοίνωση για το Rockwave 2016

Με μια... λιτή ανακοίνωση "για το Σαββατοκύριακο" η διοργανώτρια αρχή του Rockwave έκανε γνωστή την πρώτη ημερομηνία του φετινού φεστιβάλ. Μπορεί να μην γνωρίζουμε τη φετινή δομή του, σίγουρα είναι νωρίς ακόμα για κάποιο όνομα, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι κάτι θα συμβεί στις 5 Ιουνίου.

Και λέγοντας κάτι, προφανώς θα είναι ημερομηνία εμφάνισης. Στο "αινιγματικό" κομμάτι της υπόθεσης, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε εάν η 5η Ιουνίου θα είναι η αρχή ενός πολυήμερου φεστιβάλ, όπως το είχαμε συνηθίσει, ή μιας διοργάνωσης όπως η περυσινή, η οποία ουσιαστικά αποτελούνταν από διαφορετικές συναυλίες. Αυτό που υποσυνείδητα αποκλείουμε φυσικά, είναι να είναι το φετινό Rockwave μονοήμερο, εκτός και αν θα πρόκειται για μια πρωτοπόρα 24ωρη συναυλία. Αυτό ίσως να το δεχόμασταν.



Σε ό,τι αφορά την ανταπόκριση του κόσμου στο έμμεσο αυτό κάλεσμα, αρκεί να σημειώσουμε πως στα ονόματα που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις (ή τις απαιτήσεις) του κοινού είναι οι System of a Down, οι Iron Maiden, οι Slipknot, stoner και irish punk συγκροτήματα, όπως οι Clutch (οι οποίοι κυκλοφόρησαν το καλύτερο άλμπουμ που ακούσαμε το 2015) και οι Dropkick Murphys. Επίσης δεν λείπουν αυτοί που θα ήθελαν να δουν τους Arctic Monkeys ή/και τους προσφάτως επανενωμένους Last Shadow Puppets. Κοινής αποδοχής επιλογή και η... Νατάσσα Μποφίλιου, θυμίζοντας σε όλους μας το -μάλλον ατυχές- line up του προπέρσινου Rockwave.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε σύντομα. Εσύ ποιους θα ήθελες να δεις στο φετινό Rockwave; Πες το μας με ένα σχόλιο.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.