Πιο πρόσφατα

28/4/16

Επιστρέφουν οι System of a Down;

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες που θέλουν τους System of a Down να ετοιμάζουν νέα δουλειά φουντώνουν όλο και περισσότερο, με τη σιγή ιχθύος που τηρείται από τα μέλη του συγκροτήματος να δίνουν βάση για ακόμη περισσότερη κουβέντα γύρω από αυτό.

Χθες (27/4) αποφάσισαν, ίσως, να δώσουν ένα έμμεσο πρώτο μήνυμα, αλλάζοντας μετά από σχεδόν δυο χρόνια και την περιοδεία τους Wake up the Souls, τη φωτογραφία εξωφύλλου στη σελίδα τους στο Facebook.

Όταν μιλάμε για social media, είναι γνωστό πως οι System of a Down δεν "τρελαίνονται" για αλλαγές, η νέα φωτογραφία όμως φέρει μόνο το λογότυπο του συγκροτήματος. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος έδειξε με εκατοντάδες σχόλια πώς μάλλον τώρα θέλει περισσότερο από ποτέ μια νέα δουλειά από τη μπάντα.

Θυμίζουμε βέβαια πως κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει πριν μερικές εβδομάδες και οι Radiohead, οι οποίοι όμως όχι μόνο δεν κυκλοφορούν -ακόμη- κάτι καινούριο, αλλά διέψευσαν κατηγορηματικά και τις δηλώσεις ανθρώπου φερόμενου ως μάνατζερ τους. Σταυρώστε λοιπόν τα δάχτυλα κι ελπίζουμε πως αυτή η μικρή αλλαγή κάτι θα σημαίνει.

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε νεότερο στον Summer Rain.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.