Πιο πρόσφατα

27/5/16

Αγγελάκας, Locomondo & Πλιάτσικας στο River Party

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, το River Party ανακοινώνει όλο και περισσότερα ονόματα. Μετά τους V.I.C. και τους Kadebostany που ανακοινώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, ήρθε η σειρά του -σχεδόν μόνιμου θαμώνα- Σωκράτη Μάλαμα και τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν τρία ακόμη ονόματα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούρια του μπάντα, με την οποία περιοδεύει τον τελευταίο χρόνο περίπου, οι Locomondo και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το πιο πρόσφατο project του, το Rock της Δυτικής Όχθης είναι οι τελευταίες συμμετοχές που έγιναν γνωστές.

Το φετινό River Party στο Νεστόριο Καστοριάς θα είναι η 38η συνεχόμενη διοργάνωση. Θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω των υπηρεσιών Viva και του ανανεωμένου επίσημου site της διοργάνωσης, ενώ πλέον είναι ανοιχτή και η φόρμα καταχώρησης των εισιτηρίων για την επιλογή ζώνης κατασκήνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Γιάννης Αγγελάκας θα συναντηθεί με με τους V.I.C., τον Παύλο Παυλίδη, τους Sleeping Pillow και το Βαγγέλη Μαρκαντώνη τον Ιούνιο για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

**Η κεντρική φωτογραφία είναι του Γιάννη Νέγρη από τις πρόσφατες συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα στο Piraeus Academy 117 και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στο φωτογράφο και το i-Jukebox.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.