Πιο πρόσφατα

16/5/16

V.I.C. & Kadebostany τα πρώτα ονόματα του φετινού River Party

Το φετινό, 38ο River Party θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς, "πλάι στο ποτάμι". Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα του φεστιβάλ, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany, οι οποίοι θα εμφανιστούν και στο Street Art Festival στη Θεσσαλονίκη.

Χθες (15/5) ανακοινώθηκε ένα ακόμη όνομα, αυτό των Villagers of Ioannina City. Η ιδιαίτερη μπάντα από τα Ιωάννινα φαίνεται πως παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου θα έχει και ένα μακρύ και μεγάλο συναυλιακό καλοκαίρι. Η αρχή γίνεται στις 14 (Θεσσαλονίκη, Fix Factory of Sound) και 16 (Αθήνα, Πλατεία Νερού) μαζί με το Γιάννη Αγγελάκα, τον Παύλο Παυλίδη, τους Sleepin Pillow και το Βαγγέλη Μαρκαντώνη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω των υπηρεσιών Viva και του ανανεωμένου επίσημου site της διοργάνωης, ενώ πλέον είναι ανοιχτή και η φόρμα καταχώρησης των εισιτηρίων για την επιλογή ζώνης κατασκήνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για περισσότερα!


*Η κεντρική φωτογραφία είναι της Ζέτας Καρκαμπούνα, από τη συναυλία των Villagers of Ioannina City στο Factory of Sound Ioannina (περισσότερα εδώ).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.