Πιο πρόσφατα

9/9/16

Godsleep & Instant Boner live στη Θεσσαλονίκη

Things are getting heavier... Can you handle it? let's put the almighty to sleep and enjoy the grooves.

GODSLEEP & INSTANT BONER LIVE!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ROVER BAR
ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 6, ΛΑΔΑΔΙΚΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22.00

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, κι από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California). Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία.. To 2013 ακολούθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma to burn και Gentlemans Pistols. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους full length album με τίτλο "Thousand Sons Of Sleep" το οποίο κυκλοφόρησε σε CD τον Μάιο 2015 και σε LP από την Γερμανική Rock Freaks Records.

Facebook


Οι Instant Boner είναι μία από τις πιο υποσχόμενες ελληνικές μπάντες, με stoner heavy rock ήχο, εξαιρετικές πινελιές από σαξόφωνο, βαριά blues riffs, jazzy τζαρτζαρίσματα και funky ιδέες. Ρυθμοί που ξεδιπλώνονται άψογα, στους ήχους του δεύτερου σε σειρά EP τους, με τίτλο "Outburst", το οποίο κυκλοφόρησε σε ανεξάρτητη παραγωγή των ιδίων, τον Ιανουάριο του 2016.

Η συμμετοχή τους στο Fuzztastic Planet Festival του 2015, όπως και οι συναυλίες τους στο πλευρό των Samsara Blues Experiment, 1000mods, Radio Moscow, Nightstalker, και Universe217 χτίζουν σταθερά την φήμη των Instant Boner ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της βορείου Ελλάδος (και όχι μόνο) στον βαρύ ήχο. Η φαινομενικά αντισυμβατική, χρήση σαξοφώνου στη μουσική τους, απλά συμπληρώνει με επιτυχία, ως τελευταίο κομμάτι του puzzle, την μοναδική μουσική ταυτότητα, ενός σχήματος που αναμφίβολα έχει πολλά να δώσει.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Godsleep στο Los Almiros Festival. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.