Πιο πρόσφατα

15/10/16

Γιώργος Οικονόμου live στο The Passenger

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ LIVE


The Passenger
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 22. ΑΝΩ ΛΑΔΑΔΙΚΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΘΕΡΗ
ΕΝΑΡΞΗ 22.00

Ο γιωργος οικονομου ανεβαίνει στη σκηνή του The Passenger την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλεγμένες διασκευές. Χαρακτηριστικό συστατικό των εμφανίσεών του η αγάπη του για τη μουσική.

Μαζί του επί σκηνής οι:
Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα)
Κώστας Ευαγγέλου (ηλ. κιθάρα)
Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο)
Κωνσταντίνος Γκιβίσης (πλήκτρα)

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ. Σπούδασε μουσική στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014). Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τρεις προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητες παραγωγές, Φιγούρα στο δρόμο (2010), Μες στη σιωπή μου (2012), Είμαι η σκιά μου (2014), ενώ βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής του τέταρτου.

Έχει γράψει τη μουσική για το ντοκιμαντέρ "Αφανείς Ήρωες" (14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης). Το Φεβρουάριο του 2013 παρουσιάζει την πρώτη του μουσική παράσταση "Ο χρόνος τελειώνει" στο θέατρο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης (8 παραστάσεις). Τον Απρίλιο του 2015 παρουσιάζει το Μουσικό Μονόλογο "Σειρήνες" στο Θέατρο Σοφούλη (12 παραστάσεις).

Είχε τη χαρά να συνυπάρξει ως opening act στις εμφανίσεις (ενδεικτικά) των Δ. Τσακνή, Γ. Δημητριάδη, Μ. Φάμελλο, Δ. Κοργιαλά, Μ. Πασχαλίδη. Σταθερή αξία οι κοινές εμφανίσεις με τους De Facto. Από το 2010 μέχρι σήμερα εμφανίζεται ζωντανά και παρουσιάζει την προσωπική του δισκογραφία και επιλεγμένες διασκευές.

Προσωπικό site
Facebook
Youtube

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.