Πιο πρόσφατα

5/10/16

Nightstalker: παρουσίαση δίσκου στο Gagarin

Nightstalker


Σάββατο 19 Νοεμβρίου
Gagarin 205
Λιοσίων 205

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Reload, Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

Οκτώβριος 2016: μια από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μπάντες, η τετραμελής παρέα των Nightstalker που ηγήθηκε της αθηναϊκής underground rock σκηνής βάζοντας στον χάρτη πολλά ακόμα συγκροτήματα του σκληρού ήχου, κυκλοφορεί το έβδομο studio album με τίτλο "As Above So Below".

Άνοιξη 2017: Οι Nightstalker ξεκινούν για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, με σκοπό να γεμίσουν τη Γηραιά Ήπειρο με το μοναδικό τους μείγμα αγνού rock 'n roll, δυνατών riffs επίμονου μπάσου και κολλητικών μελωδιών.

Νοέμβριος 2016: στις 19 του μήνα οι Nightstalker παρουσιάζουν για πρώτη φορά το άλμπουμ στη σκηνή της Λιοσίων, σε ένα από τα γνωστά τους, πολύωρα live που θα περιλαμβάνει επιπλέον και όλους τους παλιότερους, αγαπημένους rock ύμνους. Θα είμαστε εκεί, όπως πάντα ως τώρα.

*Σάββατο 22 Οκτώβρη οι Nightstalker θα είναι στη Θεσσαλονίκη για ένα release party του δίσκου, στο Eightball.

**Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Nightstalker στο Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.