Πιο πρόσφατα

10/10/16

Νέο άλμπουμ από τους Skelters

Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομα τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles "Helter Skelter".

Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (Κιθάρα, Φωνητικά, Πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Σταύρο Αμανατίδη (Κιθάρα, Φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (Μπάσο).

Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσ/νίκης, της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.α. Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα σε όπως οι ZZ Top, Pavlov's Dog, Louisiana Red, Paul Di Anno (Iron Maiden), Don Dokken, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Puressence κ.α.

Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία. Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των Skelters με τίτλο "Explain To Me" από την Lyra/Pan-Vox. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο official video clip των Skelters στο τραγούδι "See How Much I Love You" ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε και το δεύτερο video clip των Skelters "Explain To Me".

REVIVE

Οι Skelters επιστρέφουν δυναμικά με το νέο δίσκο τους, το "Revive", ένα album που σηματοδοτεί την "επαναφορά και αναζωογόνηση" του ήχου της μπάντας μέσω 8 νέων συνθέσεων. Η παραγωγή του album πραγματοποιήθηκε στο Valve Studio (Θεσσαλονίκη), το mastering στο Nagasaki Sound (Las Vegas, USA), ενώ το artwork επιμελήθηκε ο Chris Karietis. To "Revive" θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2016 από την New Dream Records σε 300 digital stores, καθώς και σε επιλεγμένα ελληνικά δισκοπωλεία και καταστήματα. Τα pre-orders θα ξεκινήσουν στις 21 Οκτωβρίου 2016.


Links:
Official Site
Facebook
YouTube
Twitter
Instagram

Track list:

1. WIN THIS FIGHT (music: Angel & Stavros, Lyrics: Daniel)
2. ANOTHER CHANCE (music: Angel & Stavros, Lyrics: Angel & Daniel)
3. STAY WITH ME TONIGHT (music: Angel & Stavros, Lyrics: Stavros)
4. YOU SHOWED ME (music & lyrics: Angel)
5. NOTHING AT ALL (music: Angel & Stavros, Lyrics: Daniel)
6. A DREAM (music: Angel & Stavros, Lyrics: Daniel)
7. LIVING LIKE I'M DYING (music: Angel & Stavros, Lyrics: Daniel)
8. WHAT I'M GONNA DO (music & lyrics: Angel) Credits

The Skelters are:
Angel - Vocals, Guitars, Piano, Keyboards
Daniel - Drums, Percussion, Backing Vocals
Stavros - Guitars, Backing Vocals
Teo - Bass

Recorded by Stratos Karagiannidis at Valve Studio (GR). Mixed by Stratos Karagiannidis & Angel Charavitsidis at Valve Studio (GR). Mastered by Steve Nagasaki For Nagasaki Sound, Las Vegas (NV). Artwork & Layout: Chris Karietis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.