Πιο πρόσφατα

22/2/17

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ξανά στο Κύτταρο

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
στο ΚΥΤΤΑΡΟ

Οι φανταστικές (sold out) βραδιές του Νοεμβρίου συνεχίζονται την Άνοιξη! Για τρία διήμερα του Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά, να πάρουμε μέρος ξανά, σε αυτή τη μοναδική μυσταγωγία που δημιουργούν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΑ 10 & 11 - 17 & 18 - 24 & 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μας χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια "Μικρή Βαλίτσα" γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια. Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική συνάντηση παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από τις φθινοπωρινές αυτές εμφανίσεις στο Κύτταρο.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.


Συντελεστές:
Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας/ Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο

Ηχοληψία: Βαγγέλης ΛάππαςΒασίλης Δρούγκας
Φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς

Διοργάνωση: ΑΘΥΡ



ΚΥΤΤΑΡΟ

Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Πληροφορίες - κρατήσεις: τηλ. 210 8224134
Πόρτες: 21.30
Εισιτήριο: 13€ (με μπύρα ή κρασί)

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr11876, καταστήματα PublicReload StoresSeven Spot, Κύτταρο (ώρες και μέρες παραστάσεων)


*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Fix Factory of Sound μαζί με Σωκράτη ΜάλαμαΛεωνίδα Μπαλάφα και Λάργκο. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.