Πιο πρόσφατα

15/2/17

Dendrites & Minorfase live στο Argoriders Motorcycle Club

Dendrites & Minorfase


FRIDAY 17 /2/17
At ARGORIDERS MCC VOLOS CLUBHOUSE
DOORS OPEN 22:00
FREE PASS Only for Members Friends & Supporters

Η ελληνική "σκληρή" σκηνή -είτε πρόκειται για stoner, είτε για metal, είτε για ό,τι άλλο- βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη ακμή. Και δεν είναι μόνο γνωστά ονόματα που "τραβούν κουπί", αλλά και νέες μπάντες που ξεπετάγονται, τόσο από τις μεγάλες πόλεις, όσο και από μικρότερες. Μία από αυτές, είναι και οι Dendrites.

Σχηματίστηκαν το 2013, σταθεροποίησαν τη σύνθεση τους το 2015 και το Σεπτέμβρη κυκλοφόρησαν το πρώτο, ομώνυμο, άλμπουμ τους. Southern metal και rock ήχοι, σε ένα άλμπουμ με 10 κομμάτια κι αξιοπρόσεκτο artwork.

Members
Vox & Guitars - Thanasis Tiblalexis
Guitars - Giοrgos Giannakaras
Bass - Alekos Papathanasiou
Drums - Dimitris Amvrazis

Θυμήσου εδώ την κριτική του Summer Rain στο ντεμπούτο των Dendrites.


Οι Minorfase είναι το εκρηκτικό αποτέλεσμα της χημικής αντίδρασης μεταξύ των Classic rock, Metal και Grunge ήχων! Check them out!

Biography
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος και ο Άγγελος γνώρισαν τον Ηλία σε ένα λαϊβάδικο της Θεσσαλονίκης το 2005. Συμμετέχοντας όλοι σε διάφορα μουσικά σχήματα από παιδιά, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια cover band η οποία σηματοδότησε την έναρξη μιας επιτυχούς 10ετούς πορείας στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και του Βόλου.

Το 2016 με την ενσωμάτωση του Γιάννη στο σχήμα όλα έδεσαν και έτσι δημιουργήθηκαν οι MinorFase! Η 10ετής αυτή ζύμωση μουσικών ιδεών και επιρροών πήρε μορφή και ξεκίνησε η ηχογράφηση του debut album με τίτλο Thoughts. Ο ήχος του άλμπουμ είναι το εκρηκτικό αποτέλεσμα της χημικής αντίδρασης μεταξύ των Classic rock, Hardcore, Progressive Metal και Grunge επιρροών των μελών και αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2017.

Τα πρώτα λάιβ έκλεισαν και περιλαμβάνουν ονόματα όπως Potergeist, Sober On Tuxedos, Dendrites, Blaze Bayley (ex Iron Maiden).

Members
Ilias Nikolaidis - Vocals/Bass
Giannis Avg - Drums
NIkos Karapatakis - Guitar/Vocals
Angelos Mefsout - Guitar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.