Πιο πρόσφατα

10/2/17

Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους Dropkick Murphys

Τους είδαμε πρώτη φορά στο περυσινό Rockwave, τους αγαπήσαμε και μας αγάπησαν. Σήμερα, 10 Φεβρουαρίου και αύριο, 11 Φεβρουαρίου, οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στην Ελλάδα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Δυο sold out συναυλίες, που αναμένεται να είναι ίσως οι συναυλίες της χρονιάς, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και το Piraeus 117 Academy στην πρωτεύουσα. Ο Summer Rain δηλώνει παρών στη γιορτή, με ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους πρωτοστάτες του celtic punk.

Πριν 21 χρόνια στη Μασαχουσέτη γεννήθηκε ένα πανκ συγκρότημα. Οι ιρλανδικές καταβολές τους τους οδήγησαν σε ένα είδος που κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσε, τόσα χρόνια μετά, να ξεσηκώνει τόσο κόσμο. Οι Dropkick Murphys ήταν από τις πρώτες μπάντες του κινήματος, όντας μεταξύ άλλων από πάντα και στο πλευρό των εργατών, θέμα αρκετά συχνό στα τραγούδια τους.

Σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, μόλις το ρολόι δείξει 6 οι μουσικές των Dropkick Murphys, αλλά και άλλων σημαντικών ονομάτων της celtic και όχι μόνο πανκ σκηνής θα... εισβάλλουν στη ραδιοφωνική συχνότητα του Summer Rain. Συντονίσου εδώ, για να μην πας... αδιάβαστος στη συναυλία.

Στην επιμέλεια της εκπομπής, ο Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου του Drunken Lullabies Radio Show, εκπομπή από την οποία ακούγονται συχνά κέλτικες και πανκ μουσικές (εξάλλου και το όνομα της είναι "δανεισμένο" από το ομώνυμο τραγούδι των Flogging Molly). Μετά την εκπομπή θα ακολουθήσει ραδιοφωνικό πανκ πάρτι, με μουσικές από Dropkick Murphys (προφανώς), Flogging Molly, Rumjacks σε Gogol Bordello, Ska-P, Baildsa, έως και τα... κλασσικά, Sex Pistols, Clash, Panx Romana κ.α.

Σήμερα στις 6, The Boys Are Back στον Summer Rain! We're shipping up to Boston, come aboard!

Θυμήσου εδώ την κριτική του Summer Rain στο νέο άλμπουμ των Dropkick Murphys, 11 Short Stories of Pain & Glory.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.