Πιο πρόσφατα

1/2/17

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Club του Μύλου

Η kazandb παρουσιάζει τον

ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Μαζι του η: ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4, 11, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
MYLOS CLUB

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής. Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Περσείδες", με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.

Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το Σ' τα Είπα Όλα και από τις Πεθαμένες Καλησπέρες ως τις Βυθισμένες Άγκυρες. Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Για 3 Σάββατα 4, 11, 18 Φεβρουαρίου στο Club του Μύλου. Κερδίστε προσκλήσεις εδώ!


INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30/ Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081

Εισιτήριο θεάματος: 12€
Ανέργων, Φοιτητικό, Προπώληση: 10€

Σημεια Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry's Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά)

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μονο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Σε περίπτωση που θελετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Μίλτου Πασχαλίδη στο Principal Club Theater. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.