Πιο πρόσφατα

13/3/17

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Block 33

Αλκίνοος Ιωαννίδης


31 Μαρτίου & 1 Απριλίου
Block 33

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μας χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.
Μέσα σε αυτό το διάστημα έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια "Μικρή βαλίτσα" γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια. Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική συνάντηση παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από τις φθινοπωρινές αυτές εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο

ηχοληψία: Βαγγέλης ΛάππαςΒασίλης Δρούγκας
φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς

διοργάνωση: ΑΘΥΡ

ΕΝΑΡΞΗ 22.00

EIΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΘΙΩΝ 13 ΕΥΡΩ
ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ 15 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΣΑΡΩΘΡΩΝSTEREODISCUNDERGROUNDTICKET HOUSEPUBLICIANOS
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ, ΚΑΝΤΕ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2310 533533

BLOCK 33
26ης Οκτωβρίου 33

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Fix Factory of Sound μαζί με Σωκράτη ΜάλαμαΛεωνίδα Μπαλάφα και Λάργκο. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.