Πιο πρόσφατα

30/3/17

Οι Dubioza Kolektiv έρχονται στο Piraeus 117 Academy!

Dubioza Kolektiv

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
στο Piraeus 117 Academy!

H μουσική κολεκτίβα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη που ακούει στο όνομα Dubioza Kolektiv προσγειώνεται στην σκηνή του Piraeus 117 Academy το Σάββατο 4 Νοεμβρίου για να στήσει ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πάρτι, που δεν πρόκειται να αφήσει κανένα ασυγκίνητο!

Το 2003 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, σε ένα κλίμα με ελάχιστο χώρο για καλλιτεχνική έκφραση, σχεδόν μηδαμινή μουσική βιομηχανία και πολιτικο-οικονομική στασιμότητα, σχηματίστηκαν οι DUBIOZA KOLLEKTIV.

Το 2004 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο το κοινό της χώρας τους άκουσε με έναν πρωτοφανή ενθουσιασμό. Ακολούθησε το δεύτερο άλμπουμ τους "Dubnamite", μέσω του οποίου γνώρισαν φήμη εκτός συνόρων ενώ μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου "Firma Ilegal" είχαν ήδη εδραιωθεί ως σημαντικό όνομα σε όλα τα Βαλκάνια.

Σήμερα οι DUBIOZA KOLLEKTIV, έχοντας εφτά στούντιο album στο ενεργητικό τους και αμέτρητα sold out show σε όλη την Ευρώπη, συνεχίζουν να γράφουν μουσική εμπνεόμενοι από τα σύγχρονα προβλήματα της ανθρωπότητας, διατηρώντας τον "πιασάρικο ήχο" τους και παραμένοντας παραγωγικοί, ακόμη κι όσο βρίσκονται στον δρόμο.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy!

Dubioza Kolektiv!

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 12€,

Στην δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 14€,

Ταμείο: 16€

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 7 Απριλίου 2017

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.