Πιο πρόσφατα

30/3/17

Μεταθανάτιος σόλο δίσκος από τον Lemmy

Ο Jim Voxx των Skew Siskin μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε ότι δουλεύει σε έναν σόλο δίσκο του αείμνηστου Lemmy, και πως είναι σχεδόν έτοιμος να κυκλοφορήσει, πιθανόν και μέσα στο 2017.

Συγκεκριμένα, ο Jim Voxx ανέλαβε την παραγωγή γι αυτό το άλμπουμ, το οποίο ηχογραφούσε μαζί με το Lemmy κατά διαστήματα, και δήλωσε πως ο δίσκος είναι σχεδόν έτοιμος, αλλά δεν γνωρίζει ακριβώς την ημερομηνία κυκλοφορίας του, κι αυτό είναι στα χέρια του management των Motörhead, καθώς ο θρυλικός frontman του συγκροτήματος είχε αφήσει κι άλλες ηχογραφήσεις και πρέπει όλες να μπουν σε μια σειρά. Εκτός αυτού, υπογράμμισε πως "δεν υπάρχει λόγος βιασύνης αλλά υποθέτω ότι θα έρθει προς το τέλος της χρονιάς".

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Οι συνθέσεις ανήκουν στον Lemmy και το ξεκινήσαμε μαζί από το 2003, δεν είχε ιδέα πώς θα κυλήσει οπότε με ρώτησε αν θα δουλέψουμε μαζί επειδή είχα την δυνατότητα να του παρέχω τον χρόνο που χρειαζόταν στο studio. Οι Motörhead έτρεχαν στα καλοκαιρινά φεστιβάλ και χρησιμοποιούσαν το Βερολίνο ως ορμητήριο για να δουλεύουν το καλοκαίρι κάποια τραγούδια.

Ηχογράφησε επίσης κάποια κομμάτια στην Αμερική μαζί με τους Dave Grohl και Reverend Horton Heat, αλλά και στο Λονδίνο με τους The Damned, και μου στάλθηκαν εδώ στο Βερολίνο, αφού έχω αναλάβει την παραγωγή".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.