Πιο πρόσφατα

28/3/17

Ο John Lydon υπέρ(;) του Τραμπ

Πόσο πιθανό θα ήταν κάποιος από τους Sex Pistols να μιλούσε θετικά για τον Ντόναλντ Τραμπ; Καθόλου. Κι όμως, υποστηρικτικές προς τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς και τον Nigel Farage, υπέρμαχο του Brexit, φαίνεται πως είναι οι τελευταίες δηλώσεις του John Lydon.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τους δυο πολιτικούς ο άλλοτε frontman των Sex Pistols ανέφερε:

"Η εργατική τάξη μίλησε και εγώ είμαι κομμάτι της [...] Ένας δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει παλαιότερα αν ο Trump είναι... Sex Pistol πολιτικός. Σε ένα βαθμό είναι. Έχει αρκετά προβλήματα σαν άνθρωπος αλλά δεν είναι και τόσο ρατσιστής. Φοβίζει τους πολιτικούς και αυτό ανεβάζει τις πιθανότητες να προκύψει κάτι καλό από την θητεία του. Το απολαμβάνω και μπορώ να πω πως ο Trump είναι ένας πιθανός φίλος".

Βέβαια, η αντίδραση του δεν ήταν ίδια όταν είχε γίνει η ερώτηση σχετικά με το αν ο Τραμπ είναι Sex Pistol κι αν ο συντηρητισμός είναι το νέο punk από δημοσιογράφο των New York Times: "Μπορούμε να βρούμε πολύ καλύτερες αντιστοιχίες. Αν είναι ο Donald Trump ένας νέος Sex Pistol; Δεν ξέρω και δεν χρειάζεται να επιχειρούμε τέτοιου τύπου συγκρίσεις και να υπεραπλουστεύουμε. Όλα αυτά είναι διανοουμενισμός της πλάκας".

Πριν μερικές ημέρες και ο James Hetfield τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα, με τις δηλώσεις του frontman των Metallica να είναι εξίσου διφορούμενες και "διπλωματικές".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.