Πιο πρόσφατα

29/4/17

Έρχεται το Bottom Fest 2017

Bottom Fest.

Αυτοργανωμένο φεστιβάλ.
Δίχως χορηγούς.
Μόνο ποιοτική σκληρή μουσική.

Potergeist
Potergeist δημιουργήθηκαν το 2004 στην Αθήνα, και είναι ένα Metal συγκρότημα με επιρροές από classic southern rock. Το 2006 ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο "Southwards". Το 2008 κυκλοφορούν ένα ομώνυμο E.P. Το 2010 ηχογράφησαν το 2ο άλμπουμ τους "Muddy Mermaids". Το 2013 ξεκινούν να ηχογραφούν το 3ο τους αλμπουμ "Swampires" το οποίο κυκλοφόρησε το 2014. Το 2015 ηχογράφησαν τον 4ο δίσκο τους "Crocodile Tears". Όλα αυτά τα χρόνια έχουν μοιραστεί τη σκηνές με μπάντες όπως οι Lynyrd Skynyrd, Monster Magnet, Pro Pain, The Haunted, The Shrine, Kylesa, Paradise Lost, Black Label Society, Corrosion of Conformity και πολλές άλλες.

Facebook
Official Site

Void Droid
Οι Void Droid είναι ένα Heavy Rock/ Southern Metal σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 και ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους. Τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το 1ο τους Demo με τίτλο "Void Droid". Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις, καθώς και 2 mini greek tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μαζί με πολλούς φίλους. Τον Δεκέμβρη του 2013 το Αγγλικό Metal Hammer συμπεριέλαβε το κομμάτι τους "Praying Mantis" σε compilation album με τίτλο "Sons Of Sabbath". Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως Orange Goblin, Planet Of Zeus, Nightstalker. Αυτή την περίοδο πραγματοποιείται η ηχογράφηση του 1ου full length-album,το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Facebook
Bandcamp

Dendrites
Οι Dendrites είναι ένα Southern Metal σχήμα με έδρα το Βόλο. Το Σεπτέμβριο του 2016 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τον τίτλο "Dendrites". Έχουν παίξει μαζί με μπάντες όπως οι Potergeist, οι 1000Mods, Tardive Dyskinesia και άλλες.

Βρες την κριτική μας στο άλμπουμ των Dendrites εδώ. Οι Dendrites σε λίγες μέρες σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Summer Rain.

Facebook
Bandcamp

K2
Κ2 είναι ένα Southern Metal σχήμα με έδρα τα Ιωάννινα, που δημιουργήθηκε το 2014. Tο 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "At Mini P's". Την τελευταία περίοδο δουλεύουν την σύνθεση του πρώτου τους full length. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Planet of Zeus, Beyond Perception, Bad Movies και άλλες.

Facebook
Bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.