Πιο πρόσφατα

3/5/17

Επετειακή κυκλοφορία από τους Radiohead

Μετά από τις αφίσες που "ψάρωσαν" και τους πιο... αψάρωτους και το spooky βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα, αφού μας είχαν σε αναμμένα κάρβουνα, όπως άλλωστε τους αρέσει, οι Radiohead ανακοίνωσαν αυτό που περιμέναμε: Την επετειακή κυκλοφορία του OK Computer.

Ο τρίτος, θρυλικός και πιο χαρακτηριστικός δίσκος της μπάντας κυκλοφόρησε το 1997 και κρίμα θα ήταν αν δεν είχαμε κάποια επετειακή κυκλοφορία. Στις 23 Ιουνίου λοιπόν έρχεται το OKNOTOK, στο οποίο θα περιλαμβάνονται remastered εκδόσεις όλων των κομματιών του OK Computer, αλλά και τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια, το I Promise, το Lift και το Man Of War.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αν το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, CD, ψηφιακά, ή σε όλες τις φόρμες, αλλά και περισσότερα σχετικά με την ίδια την κυκλοφορία (artwork, συνοδευτικό υλικό κλπ) θα γνωρίζουμε σύντομα.

Η εικόνα που ακολουθεί, όπως και η κεντρική, είναι οι εν λόγω αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν σε πόλεις του κόσμου όπως το Λονδίνο, το Μπρούκλιν, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ κ.α.


Δες εδώ το tweet με το βίντεο που προμηνύει την επετειακή κυκλοφορία του OK Computer:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.