Πιο πρόσφατα

2/5/17

Πέντε ακόμα ονόματα από το Street Mode Festival

Μετά τους Dub Pistols, Planet of Zeus, Rumjacks, Στίχοιμα και Χατζηφραγκέτα, οι οποίοι αποτέλεσαν την πρώτη πεντάδα ονομάτων που ανακοινώθηκαν, η διοργάνωση του Street Mode Festival ανακοίνωσε πέντε ακόμη ονόματα που θα συμμετέχουν στο φετινό, ένατο κατά σειρά, φεστιβάλ.

Λίγο μετά τις 2.30 ήρθε και το πρώτο όνομα, αυτό του MC Ευθύμη (ex-Terror X Crew), ενός από τους πρώτους ράπερ στην Ελλάδα. Ακολούθησαν οι γνωστοί στο ελληνικό κοινό Βρετανοί, Asian Dub Foundation, οι θρυλικοί The Last Drive, το Λονδρέζικο reggae σχήμα The Skints, στους οποίους συμμετέχει ο ελληνικής καταγωγής Jamie Kyriakides, και οι σημερινές ανακοινώσεις ολοκληρώθηκαν με τους Vodka Juniors, την "πρώτη μπάντα που έπαιξε στο Street Mode Festival, στο μακρινό 2009" και έδωσε και πέρυσι το παρόν.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε:
Rumjacks
Dub Pistols
Planet of Zeus
Στίχοιμα
Χατζηφραγκέτα
The Last Drive
Vodka Juniors
Asian Dub Foundation
Ευθύμης
The Skints

Περισσότερα ονόματα και λεπτομέρειες για το φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain! Το φετινό Street Mode Festival θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-3 Σεπτέμβρη, στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Πριν μερικές ημέρες έγιναν γνωστές και οι τιμές των early bird εισιτηρίων τριημέρου, όπου θα προπωλούνται στα 15€ έως τις 15 Μαΐου. Έπειτα από εκείνη την ημερομηνία οι τιμές των εισιτηρίων τριημέρου και των ημερήσιων θα αυξηθούν. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα μέσω EventBrite και Viva.gr.

Οι ανακοινώσεις:






Ο Summer Rain βρέθηκε πέρυσι στο 8ο Street Mode Festival. Βρες το ρεπορτάζ μας για την 1η μέρα εδώ, τη 2η εδώ και την 3η εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.