Πιο πρόσφατα

25/4/17

Τα πρώτα πέντε ονόματα του Street Mode Festival

Το φετινό, 9ο Street Mode Festival έρχεται την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Αποθήκη Γ', στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Σήμερα ανακοινώθηκαν και τα πρώτα πέντε ονόματα του φεστιβάλ, με έντονη την πολυμορφία που χαρακτηρίζει ούτως ή άλλως τη διοργάνωση.

Τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε ότι στο φετινό Street Mode Festival θα συμμετέχουν οι Στίχοιμα και οι Χατζηφραγκέτα, δυο σχήματα που έδωσαν και πέρυσι το παρών, οι Planet of Zeus, οι celtic punk rockers Rumjacks, οι οποίοι ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο περυσινό Los Almiros Festival, και οι κορυφαίοι Βρετανοί της dub και big beat, Dub Pistols!

Περισσότερα ονόματα και λεπτομέρειες για το φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain!

Πριν μερικές ημέρες έγιναν γνωστές και οι τιμές των early bird εισιτηρίων τριημέρου, όπου θα προπωλούνται στα 15€ έως τις 15 Μαΐου. Έπειτα από εκείνη την ημερομηνία οι τιμές των εισιτηρίων τριημέρου και των ημερήσιων θα αυξηθούν. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα μέσω EventBrite και Viva.gr.

Οι ανακοινώσεις:






Ο Summer Rain βρέθηκε πέρυσι στο 8ο Street Mode Festival. Βρες το ρεπορτάζ μας για την 1η μέρα εδώ, τη 2η εδώ και την 3η εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.