Πιο πρόσφατα

20/10/17

Νέο τραγούδι από τους Foo Fighters

Οι Foo Fighters κυκλοφορούν ένα νέο single - έκπληξη με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό

Ακόμη καλά καλά δεν έχει καταλαγιάσει η... θύελλα που έφερε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters, Concrete & Gold, και το συγκρότημα ήδη μπήκε και βγήκε από το στούντιο κρατώντας στα χέρια του ακόμα ένα νέο κομμάτι.

Βέβαια, αν περιμένατε να διαβάσετε πως το νέο κομμάτι θα αποτελέσει μέρος κάποιου δίσκου ή EP (όπως είχε κυκλοφορήσει πέρυσι το "ενδιάμεσο" Saint Cecilia EP) θα πέσετε έξω, καθώς το Soldier, όπως τιτλοφορείται το κομμάτι, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί με τα έσοδα των πωλήσεων να δίνονται στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Planned Parenthood, η οποία προσφέρει φροντίδα σεξουαλικής υγείας και δραστηριοποιείται τόσο εντός, όσο και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Soldier είναι διαθέσιμο προς ακρόαση και αγορά μέσω Spotify αλλά και σε φυσική μορφή 7ιντσου βινυλίου μαζί με τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που θέλησαν να συμβάλλουν όπως οι Björk, Bon Iver, CHVRCHES, John Legend, Mary J. Blige, St. Vincent, αλλά και ο Zach Galifianakis και άλλοι κωμικοί.

Ακούστε το εδώ:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.