Πιο πρόσφατα

20/10/17

Ο Brian Molko μιλά για το cross dressing

"Ήθελα να κάνω τους ομοφοβικούς να θέλουν να με γαμήσουν πριν σκεφτούν πως το όνομά μου είναι Brian" δηλώνει ο frontman των Placebo

Ο frontman των Placebo, Brian Molko, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τον "ανδρόγυνο" χαρακτήρα του συγκροτήματος, εμβαθύνοντας στους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο στο cross dressing (= παρενδυσία).

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος αναλύει: "Η πρόθεσή μου δεν ήταν ακριβώς να σοκάρω. Χρησιμοποίησα το cross dressing περισσότερο σαν μια πολιτική πράξη. Προσπαθούσαμε να έρθουμε σε σύγκρουση με την ομοφοβία που υπήρχε στη μουσική σκηνή. Αυτό που βασικά με ενδιέφερε ήταν να κάνω τον οποιοδήποτε ένοιωθε έστω και λίγο ομοφοβικός να με κοιτάξει και να νοιώσει ηδονή. Ήθελα να κάνω τους ομοφοβικούς να θέλουν να με γαμήσουν πριν σκεφτούν πως το όνομά μου είναι Brian. Μετά την πρώτη παρόρμηση ήθελα να τους βάλω σε ουσιαστική διαδικασία σκέψης πάνω στη ρευστότητα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας".

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι Placebo και ο Brian Molko κάνουν ξεκάθαρη τη στάση τους απέναντι στην ομοφοβία, τόσο με δηλώσεις τους όσο μέσω της μουσικής τους, αλλά και φυσικά με την εμφάνιση του συγκροτήματος (ο Brian Molko έχει πολλές φορές χαρακτηριστεί ως το "απόλυτο ανδρόγυνο icon" των 90s).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.