Πιο πρόσφατα

9/11/17

Νέο κομμάτι από τους Black Rebel Motorcycle Club

Το Question of Faith είναι το τρίτο και πιο ατμοσφαιρικό single από το επερχόμενο άλμπουμ των Black Rebel Motorcycle Club, Wrong Creatures

Οι Black Rebel Motorcycle Club συνεχίζουν να... σπάνε, κομμάτι κομμάτι τον καθρέφτη με τον οποίο μας σύστησαν το Wrong Creatures. Έτσι, μετά τα Little Thing Gone Wild και Haunt, η μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα single.

Το κομμάτι έχει τον τίτλο Question of Faith, θυμίζει σίγουρα παλιότερες πιο "σκοτεινές" δουλειές της μπάντας και αποτελεί το πιο ατμοσφαιρικό τραγούδι της τριάδας που έχουμε μέχρι στιγμής ακούσει. Πέραν αυτού, ενώ στο Little Thing Gone Wild ο καθρέφτης με τον οποίο "ντύνουν" αισθητικά οι Black Rebel Motorcycle Club τα βίντεο τους είναι ανέπαφος, στο Haunt είναι ραγισμένος, ενώ στο Question of Faith έχει σπάσει και ένα κομμάτι του. Πιθανότατα θα συνεχίσει να "σπάει" έως ότου φτάσει η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.

Θυμίζουμε ότι το Wrong Creatures αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2018, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για ψηφιακές προπαραγγελίες.

Άκουσε το κομμάτι εδώ:


Διάβασε ακόμα:

Νέο single από τους Black Rebel Motorcycle Club

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.