Πιο πρόσφατα

9/11/17

Ραδιοφωνικό αφιέρωμα στον Nick Cave

Ο Summer Rain αφιερώνει ένα δίωρο στον σπουδαίο Nick Cave, με μουσικές, γνωστές αλλά και άγνωστες ιστορίες για τη ζωή του, λίγο πριν τη συναυλία του με τους Bad Seeds στο Γήπεδο Tae Kwon Do

Στις 16 Νοέμβρη ο Nick Cave και οι Bad Seeds θα είναι στην Αθήνα, για μια ξεχωριστή -και ήδη sold out- συναυλία, στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, ενώ χθες (8/11) ανακοινώθηκε πως το καλοκαίρι θα επιστρέψουν και πάλι, αυτή τη φορά ως headliners του επερχόμενου Ejekt Festival 2018.

Αδιαμφισβήτητα λοιπόν, αν αναλογιστεί κανείς και την προ ημερών προβολή του ντοκιμαντέρ One More Time With Feeling στο In-Edit Festival Athens Edition, διανύουμε "μέρες Nick Cave". Έτσι, σαφώς επηρεασμένοι τόσο από την επερχόμενη συναυλία και την ανακοίνωση του Ejekt, όσο και από την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο Summer Rain αφιερώνει ένα δίωρο στο πολυπρόσωπο ταλέντο του mr. Nick Cave.

Αυτήν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 18:00 έως τις 20:00 στον αέρα του Summer Rain μουσικές από το 1979 και τον πρώτο δίσκο των Boys Next Door, έως το σήμερα και το αριστουργηματικό Skeleton Tree, ιστορίες γνωστές και ιστορίες άγνωστες από τη ζωή του Nick Cave, μιας από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής.

Άκουσε ζωντανά στο link εδώ. Στην επιμέλεια της εκπομπής ο Λάμπρος Loco του Drunken Lullabies Radio Show.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ NICK CAVE ΕΔΩ:


Διάβασε ακόμα:

Ο Nick Cave έρχεται στο Ejekt Festival 2018!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.