Πιο πρόσφατα

30/12/17

Το χριστουγεννιάτικο δώρο των Naxatras στους fans τους

Οι Naxatras επιφύλασσαν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φανς τους, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα μονόλεπτο teaser, αλλά και λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φανς των Naxatras το απόγευμα των Χριστουγέννων, με το συγκρότημα να δίνει στη δημοσιότητα ένα μονόλεπτο οχρηστρικό teaser από το νέο του άλμπουμ, ανακοινώνοντας παράλληλα τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθώντας τους δυο προηγούμενους, και ο τρίτος δίσκος των Naxatras θα έχει ονομασία... αριθμητική, δηλαδή Naxatras III, θα αποτελείται από επτά κομμάτια "guaranted to blow your mind", όπως οι ίδιοι σημειώνουν, και όπως πάντα είναι ηχογραφημένος αναλογικά, στα Magnetic Fidelity Studios με τον Jesus Agnew. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το διάδοχο του Naxatras II έχει οριστεί η 16η Φεβρουαρίου.

Διάβασε ακόμα:

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Naxatras είχαν κυκλοφορήσει κι ένα single με τον τίτλο All the Stars Collide into a Single Ray, το οποίο όμως είχε τεθεί στην κυκλοφορία ανεξάρτητα από το δίσκο και δεν θα περιλαμβάνεται σε αυτόν. Άκουσε το εδώ.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Διάβασε ακόμα:

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Naxatras στο 6ο Los Almiros Festival. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.