Πιο πρόσφατα

23/2/18

Puta Volcano και Purple Dino μαζί σε ευρωπαϊκή περιοδεία

Δυο ελληνικές μπάντες, οι Puta Volcano και οι Purple Dino, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ευρωπαϊκή περιοδεία που περνά από Ρουμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία και Βουλγαρία

Puta Volcano και Purple Dino σε Ευρωπαϊκή περιοδεία τον Μάιο

Η Ouga Booga and the Mighty Oug (booking agency που σχετίζεται και με την touring δραστηριότητα των 1000mods και Naxatras μεταξύ άλλων), ανακοίνωσε την προσεχή Ευρωπαϊκή περιοδεία των Αθηναίων desert / heavy rockers Puta Volcano και του heavy rock'n'roll σχήματος των Purple Dino από τη Ξάνθη, που θα λάβει χώρα αυτόν τον Μάιο συμπεριλαμβάνοντας 8 συνολικά συναυλιακές στάσεις σε Ρουμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία και Βουλγαρία.

Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

10.05.18 - Soundart Festival / Timisoara (RO)
11.05.18 - Soundart Festival / Cluj (RO)
12.05.18 - Soundart Festival / Iasi (RO)
13.05.18 - Soundart Festival / Bucharest (RO)
16.05.18 - Music House / Graz (AT)
17.05.18 - Robot / Budapest (HU)
18.05.18 - SKC Fabrica / Novi Sad (RS)
19.05.18 - Live n Loud / Sofia (BG)


Αξίζει να σημειωθεί πως οι Purple Dino έχουν μόλις κυκλοφορήσει το δεύτερο σε σειρά δισκογραφικό τους πόνημα, με τίτλο "And Now What?" και μοιάζουν να βρίσκονται στην καλύτερη μέχρι στιγμής φάση τους. Μπορείτε να το ακούσετε ή και παραγγείλετε σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή, από τη σελίδα της μπάντας στο Bandcamp.


Οι Puta Volcano έρχονται με αυτή την ανακοίνωση -όπως όλα δείχνουν- στο κλείσιμο του πρώτου κύκλου προώθησης του εξαιρετικού album "Harmony of Spheres" που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά.


Διάβασε ακόμα:

Puta Volcano - Harmony of Spheres
[ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΗ]


Τα κορυφαία άλμπουμ του 2017


Ακολουθήστε την Ouga Booga and the Mighty Oug στο facebook, για να ενημερώνεστε για τις προσεχείς περιοδείες και όλες τις δραστηριότητές της.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των συγκροτημάτων για πολλές και διάφορες ενημερώσεις που επίκεινται από αυτά στο προσεχές διάστημα:

Purple Dino
Puta Volcano Official Site
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.