Πιο πρόσφατα

10/7/18

Monophonics @ Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας, 6/7/2018

Με τη γνωστή τους ενέργεια και επιτυχίες όπως τα Bang Bang, Strange Love, Find My Way Back Home κ.α. οι Monophonics βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Πρέβεζα και το Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος

Από την Αμερική στην Πρέβεζα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας Γιάννης Ρίτσος έδωσαν μια εξαιρετική συναυλία η καλιφορνέζικη μπάντα των Monophonics, την Παρασκευή 6 Ιουλίου με το κοινό να λικνίζεται σε ρυθμούς της Σόουλ.

Ενέργεια και χορός, πνευστά και σαξόφωνο μερικά από τα όργανα της μπάντας, αρκετά ώστε να δημιουργηθεί μια χημεία μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών και παράλληλα να μιλούν για ένα μοναδικό live κι ας είμαστε μόλις στις αρχές του Ιούλη.

Οι συνεχείς αναφορές της Καλιφορνέζικης μπάντας στην αγάπη τους προς τη Ελλάδα εκτόξευσαν την ενέργεια του κοινού στα ύψη. Χειροκροτήματα και τραγούδια όπως Bang Bang, Strange Love, Foolish Love, Find My Way Back Home δημιούργησαν ένα ακόμη πιο θερμό κλίμα στην ήδη ζεστή βραδιά του Ιούλη.


Την συναυλία άνοιξαν οι Afrosugar, το πενταμελές σχήμα από τα Ιωάννινα,  με γνωστές διασκευές ερμηνευμένες με soul, afro και funk επιρροές προϊδεάζοντας μας έτσι για το τι θα ακολουθήσει.


Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες της συναυλίας εδώ.

Κείμενο - φωτογραφίες: Ζέτα Καρκαμπούνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.