Πιο πρόσφατα

30/1/18

Οι Στέρεο Νόβα επανενώνονται για μια συναυλία

Οι Στέρεο Νόβα επανενώνονται και θα ανεβούν μαζί στη σκηνή μετά από σχεδόν 20 χρόνια, στο Summer Nostos Festival -Έρχεται και κυκλοφορία νέου άλμπουμ την άνοιξη

Το Summer Nostos Festival 2018 θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου, και το πρόγραμμα του μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη: Ο λόγος βέβαια για την επανένωση των Στέρεο Νόβα, reunion που "ψηνόταν" εδώ και μήνες, μετά τα κοινά dj sets Κωνσταντίνου Βήτα και Μιχάλη Δέλτα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή δουλειά, οι Στέρεο Νόβα συναντιούνται και πάλι σε μια συναυλία αποκλειστικά για τη σκηνή του Summer Nostos Festival. Ο Κωνσταντίνος Β και ο Μιχάλης Δ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, ταξιδεύουν το αθηναϊκό κοινό σε αγαπημένες μουσικές και παρουσιάζουν ένα νέο κοινό ξεκίνημα.

Οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν: "Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας, τη σκάλα, την εστίαση όπως το μέτρημα από το μηδέν ως το άπειρο".

Το Summer Nostos Festival πραγματοποιείται στο χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο -κάτι το οποίο θα ισχύει φυσικά και στην περίπτωση της συναυλίας των Στέρεο Νόβα. Η επίσημη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την άνοιξη -και συγκεκριμένα το Μάιο- αναμένεται και η κυκλοφορία ενός άλμπουμ που θα αποτελείται από καινούρια τραγούδια.

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.