Πιο πρόσφατα

18/2/18

Νέο βιβλίο με ποιήματα του Θάνου Ανεστόπουλου

"Διάφανα Χρόνια": Κυκλοφορεί ένα ακόμα βιβλίο με -έως τώρα- αδημοσίευτα ποιήματα του Θάνου Ανεστόπουλου -Επανακυκλοφορεί και ο μοναδικός σόλο δίσκος του, Ως το Τέλος

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων βρίσκεται πλέον ένα νέο βιβλίο, μία συλλογή αδημοσίευτων ποιημάτων του Θάνου Ανεστόπουλου. Το βιβλίο κυκλοφορεί με τον τίτλο Διάφανα Χρόνια, μέσω των Ελευθεριακών Εκδόσεων Ναυτίλος, ενώ την επιμέλεια του ανέλαβαν ο Άρης Τσιούμας και η Νατάσσα Πανάγου.

Μιλώντας για το βιβλίο, ο Άρης Τσιούμας ανέφερε: "Τα ποιήματα του Θάνου Ανεστόπουλου έφτασαν στα χέρια μου κάπου ανάμεσα στο τέλος του 2013 και στις αρχές του 2014, ως αποτέλεσμα της συζήτησης που είχαμε κάνει τότε να εκδοθούν σε μία συλλογή από συνεργατικές εκδόσεις της Θεσσαλονίκης… Μετά από αρκετή σκέψη αποφασίσαμε να τυπώσουμε με τον Ναυτίλο τα αδημοσίευτα ποιήματα από όσα μου είχε στείλει προς έκδοση, θέλοντας αρχικά να τα περισώσουμε από το σκοτάδι της λήθης κι έπειτα επιθυμώντας εγώ προσωπικά να καλύψω μια τρομερή εσωτερική ανάγκη να αποχαιρετήσω με έναν τρόπο, έναν άνθρωπο που θα ζει για πάντα μέσα μου… Εκτός από τη φωνή του ας μας συντροφεύει κ η πένα του. Βάλτε να πιούμε" (MusicPaper.gr).

Σε λίγες ημέρες θα επανακυκλοφορήσει, μέσω της Inner Ear, και ο μοναδικός σόλο δίσκος του Θάνου Ανεστόπουλου, Ως το Τέλος, με την προσθήκη δέκα ακυκλοφόρητων κομματιών.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση, στο Cabaret Voltaire (Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο), όπου θα δώσουν το παρόν καλλιτέχνες και φίλοι του Θάνου Ανεστόπουλου.

*Η κεντρική φωτογραφία όπως και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στο Beater.gr

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.