Πιο πρόσφατα

3/4/19

Insect Radio live στο Death Disco

Οι Insect Radio παρουσιάζουν το Heretic's Fork ζωντανά στην Αθήνα

Insect Radio "Heretic's Fork" live presentation
Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή)
Πέμπτη 18 Απριλίου 2019
Πόρτες: 21:00 - Εισιτήριο: 6 ευρώ

Το hardcore punk των Insect Radio δεν είναι ακριβώς εκκεντρικό, μα ούτε και παραδοσιακό. Κάποιοι θα βιαστούν να τους χαρακτηρίσουν math, όμως η πλήρης αλήθεια δεν βρίσκεται ούτε εκεί.

Τα δεμένα και ακριβή παιξίματά τους είναι ίσως το σπουδαιότερο αντικείμενο στην οπλοθήκη τους, ενώ είναι άξιο απορίας το πως διατηρούν μια τόσο αφοπλιστική ευθύτητα, παρά την περιπλοκότητα που κάθε τόσο εκτυλίσσεται κατά την πορεία της ακρόασης των συνθέσεών τους. Η ιδεοψυχαναγκαστική εμμονή στην τελειότητα που τους διακατέχει, τελικά επισφραγίζει ένα αποτέλεσμα τόσο ιδιαίτερο και εξατομικευμένο, που είναι σχεδόν αδύνατο να μην τραβήξει την προσοχή σου.

Όταν δεν πηγαίνουν την μουσική ένα βήμα μπροστά (αν και καμία τέτοια διάθεση δεν έχουν), δεν είναι απίθανο να συλλάβεις τον εαυτό σου να θέλει να σπάσει το δωμάτιο, κατά την ακρόαση του υλικού τους. Ακομπλεξάριστοι και χωρίς να θέτουν οι ίδιοι περιορισμούς στους εαυτούς τους, οι Insect Radio προσμειγνύουν το παρελθόν, τον παρόν και το μέλλον του punk hardcore ήχου, σε ένα πότε εσωστρεφές, πότε κλειστοφοβικό και πότε αποχρωματισμένα πολυπρόσωπο αποτέλεσμα, που σε κάνει στο τέλος κάθε μίας από τις -συνήθως μικρής διάρκειας- συνθέσεις τους, να αναφωνήσεις "θέλω κι άλλο".

Η κυκλοφορία του "We Are Trouble" του 2015 και οι συναυλίες που την ακολούθησαν δημιούργησαν έναν σκληρό πυρήνα οπαδών για τους Insect Radio, που φέτος επανέρχονται με το ακόμη πιο ευθύβολο, ακόμη πιο καθοριστικό δεύτερο album "Heretic's Fork". Αφήστε τους να σας αλλάξουν την ζωή όσο ακόμη αυτή αλλάζει.


LINKS:
Insect Radio
3P Lab
Death Disco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.