Πιο πρόσφατα

3/4/19

Mass Infection live στο Temple

Οι Mass Infection παρουσιάζουν το Shadows Became Flesh ζωντανά στο Temple

Mass Infection ζωντανά στην Αθήνα
Special guests: Mortal Torment + Birth of Depravity + Progress of Inhumanity
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Κυριακή 5 Μαϊου 2019

Πληροφορίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
6€ (προπώληση)
8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Wind
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

Τέσσερα χρόνια μετά το αδυσώπητα brutal "For I Am Genocide" οι Θεσσαλονικείς death metallers Mass Infection επανέρχονται στην ενεργό δισκογραφική δράση με την κυκλοφορία του πολυνααμενόμενου "Shadows Became Flesh", μέσω του θρυλικού Αμερικανικού death metal label, Comatose Music.

Πορευόμενοι μέσα από ακόμη πιο πηχτά σκοτάδια, πιέζοντας τον ήχο τους ακόμη περισσότερο προς ό,τι λογίζεται ως ακραίο στο metal, οι Mass Infection επαναπροσδιορίζουν τον εαυτό τους, ορίζοντας εκ νέου την έννοια του κτηνώδους. Το "Shadows Became Flesh" περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που τους έκαναν αγαπητούς στο brutal death metal κοινό, αλλά ταυτόχρονα τα ενισχύει, εισάγοντάς τα σε ένα νέο, πολύ πιο ολοκληρωμένο μουσικό σύμπαν.

Με ατμόσφαιρα που οδηγεί τον ακροατή στους πιο διεστραμμένους εφιάλτες του, το νέο δισκογραφικό πόνημα των Θεσσαλονικιών κόβει την ανάσα με την ευθύτητα και την αμεσότητά του, όντας ταυτόχρονα περίπλοκο και ιδιότροπο με έναν τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν να επιστρατεύουν. Το έσχατο δισκογραφικό δημιούργημα των Mass Infection δεν ορίζει απλά τα νέα στάνταρ για τους ιδίους, αλλά ενδόμυχα προκαλεί κάθε μπάντα στον death metal ήχο να κάνει το ίδιο.

Απλά αριστουργηματικό.

Συνιστώντας ουσιαστικά ένα μικρό death metal festival, την βραδιά θα ανοίξουν τα σπουδαία εγχώρια death metal σχήματα των Mortal Torment, Birth of Depravity και Progress of Inhumanity.


LINKS:
Mass Infection Official Site
Facebook
Mortal Torment
Birth of Depravity
Progress of Inhumanity
Temple Athens Official Site
Facebook
3P Lab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.