Πιο πρόσφατα

17/10/19

Όλα τα νέα από το στρατόπεδο των Deaf Radio

Λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ, ένα νέο video clip και ανακοίνωση παρουσίασης δίσκου από τους Deaf Radio

Οι Αθηναίοι rockers Deaf Radio βρίσκονται σε μία πολύ παραγωγική φάση εν όψει της νέας τους δισκογραφικής κυκλοφορίας, από την οποία έχουν μόλις δώσει στην δημοσιότητα το πρώτο video clip που μάλιστα καταδεικνύει για άλλη μια φορά την διάθεσή του group να ξεχωρίσει από τον σωρό.

Το ίδιο το συγκρότημα λέει για το τραγούδι: "Το 'Animals' είναι ένα ερωτικό κομμάτι, το οποίο με αφετηρία βιωματικές καταστάσεις μιλα συνολικά για τις ανθρώπινες σχέσεις, την εξάρτηση, την ένταση και το πάθος. Τόσο στην μουσική, όσο και στο βίντεο, εξωτερικεύεται η ανάγκη μας να μιλήσουμε ευρύτερα για την αγάπη και να εναντιωθούμε στις παράλογες διακρίσεις. Ο έρωτας είναι κάτι μοναδικό και αγνό. Βιώνεται από κάθε ζευγάρι διαφορετικά και γι' αυτόν τον λόγο η καταγωγή, το φύλο ή το χρώμα δεν θα έπρεπε να παίζουν κανέναν ρόλο".

Δείτε το video clip εδώ:


Το δεύτερο σε σειρά album της μπάντας είναι το "Modern Panic" (έχει προηγηθεί το εξαιρετικό "Alarm" του 2017 που καθιέρωσε το Αθηναϊκό κουαρτέτο στις μουσικές συνειδήσεις μας), που κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου μέσω της ihaveadrum και του οποίου το εντυπωσιακό εξώφυλλο έχει επιμεληθεί ο Bewild Brother. Η νέα μουσική ταυτότητα του συγκροτήματος μας συστήθηκε μέσω του πρώτου single του δίσκου, "Astypalea" που δόθηκε στην δημοσιότητα λίγο καιρό πριν, μπαίνοντας κατευθείαν στην λίστα του Βρετανικού περιοδικού Classic Rock Magazine, ενώ παίχτηκε και στον αέρα του διεθνούς φήμης Αμερικανικού ραδιοφωνικού σταθμού KEXP Radio.

Το album setlist είναι το εξής:

1. Intro
2. Death Club
3. Animals
4. Dance Like A Reptile
5. Astypalea
6. Modern Panic
7. Colours
8. Fossils
9. Gas Station People


Το "Modern Panic" είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε μαύρο και marble gatefolded βινύλιο 180 γραμμαρίων (περιορισμένη διάθεση), σε CD και σε ψηφιακή μορφή μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος.



Μέσα σε όλα, μόλις ανακοινώθηκε και η πρώτη ζωντανή ημερομηνία, για την παρουσίαση του "Modern Panic" που θα πραγματποιηθεί στο Temple, στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (πληροφορίες εδώ), και ουσιαστικά προλογίζει την επόμενη Ευρωπαϊκή περιπέτεια του συγκροτήματος, για την οποία επίκεινται ανακοινώσεις στο προσεχές διάστημα.


Μείνετε συντονισμένοι στις ψηφιακές σελίδες των Deaf Radio για όλες τις επόμενες ανακοινώσεις:

Facebook
Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.