Πιο πρόσφατα

17/10/19

Οι Dub Trio επιστρέφουν στην Ελλάδα

Η παράνοια των Dub Trio επιστρέφει στην Ελλάδα για μια εμφάνιση στο Temple - Μαζί τους οι Last Rizla

3 Shades of Black, Catch The Soap & Fuzz Ink present
Dub Trio (USA) ζωντανά στην Αθήνα

Special guest: Last Rizla (GR)
Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019
Πόρτες: 21:00
Πληροφορίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
12€ (περιορισμένη προπώληση)
15€ (προπώληση)
18€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα, τηλ.: 211 214 3554)
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Seven Spots
Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
Wind
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Viva Kiosk)
Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

Ηλεκτρονική προπώληση

Όντας μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες, οι σπουδαίοι του Brooklyn, Dub Trio προσφέρουν -εκτός από μία άκρως συνεπή δισκογραφική παρουσία, που επαναπροσδιόρισε για πάντα τον όρο "dub"- την δική τους εκδοχή της πρόσμειξης metal, punk, alternative και shoegaze ηχοχρωμάτων, που άλλωστε είναι αυτή που τους χαρίζει την εκκεντρικότητα και την ιδιαιτερότητα που διέπει τόσο τις στουντιακές ηχογραφήσεις, όσο και τις ζωντανές τους εμφανίσεις, στις οποίες κανείς θα εντοπίσει την ενέργεια ανένταχτων καλλιτεχνικά ειδώλων όπως ο Mike Patton ή ακόμη και η Lady Gaga.

Το πρόσφατο δισκογραφικό τους δημιούργημα "The Shape of Dub to Come" (pun intended), χαιρετίζει τις συμμετοχές των τεράστιων Troy Sanders (Mastodon), King Buzzo (Melvins) και Meshell Ndegeocello, ενώ ο παγκόσμιος μουσικός τύπος το χαρακτήρισε ως ένα ταξιδιάρικο, βαρύ, και ραδιούργο ατμοσφαιρικό υβρίδιο που προσμειγνύει metal riffs με smooth dub γκρούβες, οδηγώντας σε μία κολλητική και άκρως ενδιαφέρουσα μουσική περιπέτεια.

Οι Dub Trio επιστρέφουν στην Αθήνα, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου για άλλη μια αλησμόνητη ζωντανή εμφάνιση. Μαζί τους οι δικοί μας Last Rizla, που αναμένεται να προσφέρουν άλλο ένα από τα ιδρωμένα, βρωμερά και απρόσμενα καθαρτικά shows τους, και να μας χαρίσουν τον ιδιαίτερο αλήτικο ήχο τους που ακροβατεί περίτεχνα ανάμεσα στο sludge, το noise rock και το punk.


AFTER PARTY (00:00+): Dubwise Hi-Fi in session
Past, present and future roots - soundsystem style!
Είσοδος: 7€ (μόνο στο ταμείο) και δωρεάν για τους κατόχους εισιτηρίου της συναυλίας Dub Trio + Last Rizla

Πληροφορίες

Αντλώντας έμπνευση από την reggae soundsystem σκηνή της Τζαμάικα και του Ηνωμένου Βασιλείου, το Dubwise Hi-Fi δημιουργήθηκε το 2007 για να παρουσιάσει την roots & dub μουσική στο ελληνικό κοινό, με τον τρόπο που της αρμόζει. Στα 12+ χρόνια λειτουργίας του το ηχοσύστημα εξελίσσεται συνεχώς τεχνικά και μουσικά, προσφέροντας σταθερά την μέγιστη ποιότητα ήχου, συνδυασμένη με ένα διαρκώς ανανεωμένο μουσικό περιεχόμενο που εκτείνεται από τα roots της δεκαετίας του 1970 μέχρι σύγχρονες παραγωγές από όλο τον κόσμο και ακυκλοφόρητο πρωτότυπο υλικό από το στούντιο των AMP Outernational.


LINKS:
Dub Trio
Last Rizla
Dubwise Hi-Fi
Amp Outernational
Temple Athens Official Site
Facebook
Fuzz Ink

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.