Πιο πρόσφατα

28/11/19

Godsleep last minute gig στο Bad Tooth

Οι Godsleep ανεβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ στη σκηνή του Bad Tooth σε ένα last minute gig

Godsleep last minute gig στην Αθήνα
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019
Bad Tooth (Κακουργιοδικείου 6, Μοναστηράκι)
Προσέλευση: 21:00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες

Έχοντας διαγράψει μία ήδη συνεπέστατη συναυλιακή πορεία, από την κυκλοφορία του δεύτερου σε σειρά "Coming of Age" full length album και μετά και χαιρετίζοντας τη νέα τους εποχή με τις κρίσιμες προσθήκες των Dennis (τύμπανα) και Άμι (φωνή) στο line-up, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι Godsleep πλέον παρουσιάζονται πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ στο μουσικό - καλλιτεχνικό κομμάτι, ενώ μοιάζουν να διανύουν την πιο παραγωγική, αλλά και σημαντικότερη φάση της μέχρι τώρα πορείας τους.

Η 22 συναυλιακών στάσεων ευρωπαϊκή περιοδεία τους, γνώρισε ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό κάθε πόλης, γεγονός που ήρθε να επιβεβαιώσει την αντικειμενικά μεγάλη καλλιτεχνική αξία του "Coming of Age" αλλά και την ετοιμότητα της μπάντας για το επόμενο βήμα.

Σε μία κίνηση αυθόρμητη (σχεδόν αντανακλαστική) μία μέρα πριν την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη, οι Godsleep αποφασίζουν να... μην πάνε σπίτια τους, αλλά να πραγματοποιήσουν άλλη μία στάση, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Bad Tooth της Αθήνας, για μία συναυλία αφιερωμένη στους πιο ένθερμους οπαδούς τους -και όχι μόνο- με δωρεάν είσοδο! "Ζεστοί" μετά από τις αλλεπάλληλες εμφανίσεις στην Γηραιά Ήπειρο, παρέα με τον macho εξοπλισμό και τα merchandise leftovers τους, οι Godsleep κάνουν take over τον -επίσης ζεστό- χώρο του Bad Tooth και έρχονται να μοιραστούν μαζί σας στιγμές από την Ευρωπαϊκή τους περιήγηση, όπως και τον fuzz-fueled, υπεργκρουβάτο ήχο τους, που ποτέ δεν απογοητεύει σε συναυλιακές συνθήκες!

Ποια να είναι άραγε η επόμενη περιπέτεια των Godsleep; Αυτή εδώ μόλις τελείωσε και έχετε μια τελευταία ευκαιρία να την μοιραστείτε μαζί τους. Ραντεβού την Πέμπτη 28/11 στο Bad Tooth από τις 21:00!


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
Facebook
Instagram
Bandcamp
Spotify

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.