Πιο πρόσφατα

30/9/12

Let it (T)roll all night long...!

Βρισκομαστε σχεδον μια βδομαδα μακρια απ' το 2ο Troll Festival και αν και πλησιαζει χειμωνας η ατμοσφαιρα θυμιζει καυσωνα του Αυγουστου!
Το 2o Troll Festival θα πραγματοποιηθει στο Gagarin 205 στις 6 & 7 του Οκτωβρη με τα ονοματα που θα συμμετεχουν να συμπληρωνουν ενα εκπληκτικο line up....Την 1η μερα θα ανεβουν στη σκηνη του Gagarin οι: Θ.Τσατσου,Transistor,Σ.Γραμμενος,Κυριος Κ.(του οποιου συνεντευξη υπαρχει λιγο πιο κατω),Δραμαμινη(των οποιων συνεντευξη ΘΑ φιλοξενηθει μετα το φεστιβαλ),Biotech,9mm.Τη 2η μερα το troll-αμενο κοινο θα απολαυσει τους:Υπογεια Ρευματα,Στ.Δρογωσης,Ορ.Νταντος, Αλ.Κωνσταντοπουλος,Klein Mein,Πεπλα(πρωην Ματωμενα Πεπλα)
Τρεις απ' την πρωτη μερα(Δραμαμινη,Γραμμενος,Κυριος Κ.)ηταν και στο πρωτο φεστιβαλ και σιγουρα επαιξε κι αυτο το ρολο του και στη 2η συμμετοχη τους....
Εμμενοντας στα τυπικα,να σας πω οτι οι τιμες ειναι για περιορισμενο αριθμο εισητηριων στα 9 ευρω τα μονοημερα και 15 τα διημερα και μετα την εξαντληση τους θα υπαρχουν εισητηρια των 12 ευρω για τη μια μερα...Για περισσοτερες λεπτομερειες ντου στη σελιδα του φεστιβαλ στο http://www.trollfestival.gr/ και φυσικα και στη σελιδα του σταθμου http://trollradio.gr/ !
Προσωπικα βρεθηκα και στο πρωτο φεστιβαλ,θα βρεθω και στο δευτερο,και αυτο που εχω να πω ειναι το ποσο φανταστικο ειναι να νιωθεις οτι βρισκεσαι αναμεσα σε δικους σου ανθρωπους κι ας εισαι απο τοσο μακρια(να θυμησω οτι η εδρα μας ειναι στη Θεσσαλονικη)....Ηταν μια μεγαλη εμπειρια και σιγουρα την προτεινω ανεπιφυλακτα απο οπου κι αν ειστε,θα νιωσετε οτι ειστε μελος μιας μεγαλης troll-ης παρεας.....!
Ανυπομονουμε λοιπον για το δευτερο φεστιβαλ.....θα σας δουμε εκει εννοειται!
Το μονο σιγουρο κυριες και κυριοι,ειναι οτι τη 2η μερα του φεστιβαλ,καποια στιγμη μετα τα μεσανυχτα,ολα τα τρολλς θα κανουμε ενα μεγαλο κυκλο και θα χορευουμε γυρω απ το Gagarin που θα καιγεται! :D
Και ως υστερογραφο,παρτε μερικες στιγμες του 1ου Troll Festival για να πειστειτε κι εσεις οτι πρεπει να ρθειτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.