Πιο πρόσφατα

13/9/14

Νέα μάχη Chad Smith - Will Ferrel;

Πριν μερικούς μήνες ο Will Ferrel και ο Chad Smith έδωσαν μάχη, προκειμένου να φανεί ποιος είναι ο καλύτερος ντράμμερ με... αυτήν τη φάτσα. Όπως αποδείχθηκε, ο κωμικός είχε έναν άσσο στο μανίκι του, το οποίο δεν ήταν άλλο από ένα cowbell! Δείτε περισσότερα για την πρώτη μάχη εδώ.

Αυτό δεν άρεσε στον ντράμμερ των Red Hot Chili Peppers, ο οποίος αναζητά τη ρεβάνς, και ξέρει πότε θα την πάρει, λέγοντας πως ο Ferrel θα είναι στο Σιάτλ στις 19/9 και "Πιθανότατα θα είμαι εκεί και θα τον καλέσω για να λύσουμε μια και καλή τις διαφορές μας. Για να είστε σίγουροι για τον νικητή, καλό θα είναι να είστε όλοι παρόντες για να το δείτε με τα μάτια σας".

Ο Will Ferrel θα είναι στην πόλη του Σιάτλ για ένα φιλανθρωπικό event με τον... φιλανθρωπικό τίτλο Approximately 90 Minutes With Will Ferrel And Some Other People. Οι δυο τους είχαν προκαλέσει και τον Lars Ulrich να συμμετάσχει στην επόμενη μάχη, με τον ίδιο μάλιστα να απαντά καταφατικά, άγνωστο είναι όμως ακόμα εάν θα δούμε και τον ντράμερ των Metalica στο Σιάτλ. Διαβάστε περισσότερα για την πρόκληση των δυο στον Ulrich και την απάντηση του εδώ κι εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.