Πιο πρόσφατα

26/1/15

Ποιοι είναι οι 10 πιο... άτακτοι ροκ σταρ;

Οι αναγνώστες του Ultimate Guitar κλήθηκαν σε μια ακόμα ψηφοφορία, αυτή τη φορά για να διαλέξουν τους δέκα πιο... άτακτους ροκ σταρ, με τις χειρότερες συμπεριφορές.

10. Varg Vikernes (Burzum): Φόνος, εμπρησμός εκκλησιών, νεοναζισμός, μήνυση για τρομοκρατία... Τα μπλεξίματα του Vikernes με το νόμο είναι τόσα πολλά που είναι απορίας άξιο γιατί είναι μόλις στο 10.

9. Sid Vicious (Sex Pistols): Οι Sex Pistols ήταν γνωστά "κακά παιδιά", ο Sid Vicious όμως πέρασε τον όρο σε άλλο επίπεδο. Χτυπούσε το κοινό με το μπάσο του, έμπλεκε σε καυγάδες, έκανε ναρκωτικά... και όλα αυτά σε μια συνηθισμένη μέρα του. Υπάρχει, βέβαια, και η κατηγορία ότι δολοφόνησε την κοπέλα του, Nancy Spungen, αλλά αυτά είναι μόνο τα βασικά.

8. Axl Rose (Guns N' Roses): Δολοφόνος δεν είναι, ούτε εγκληματίας γενικότερα, η σκανδαλώδης συμπεριφορά του όμως αρκεί για να τον φέρει στην 8η θέση.

7. Jim Morrison (The Doors): Πριν καν δημιουργηθούν οι Doors ο Jim συνελήφθη ήδη δυο φορές. Αφού δημιουργήθηκαν, είναι όλα λίγο πολύ γνωστά.

6. Keith Richards (Rolling Stones): Ο κιθαρίστας των Rolling Stones για 50-60 χρόνια. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει τη θέση του, να γράψουμε πως σνίφαρε τις στάχτες του πατέρα του μαζί με κοκαΐνη!

5. Keith Moon (The Who): Έσπαγε drum kit και τα δωμάτια των ξενοδοχείων του μετά τις συναυλίες. Μια φορά, ενώ πήγαινε στο αεροδρόμιο, είπε στον οδηγό να γυρίσει γρήγορα στο ξενοδοχείο επειδή ξέχασε κάτι. Έτρεξε στο δωμάτιό του, άρπαξε την τηλεόραση και την πέταξε από το παράθυρο κάτω στην πίσίνα. Γύρισε στον οδηγό της λιμουζίνας και είπε "παραλίγο να το ξεχνούσα"! Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για κάποιο γούρι, ή "παράδοση", οι ξενοδόχοι πάντως μάλλον δεν ήταν και πολύ υπέρ της.

4. Lemmy Kilmister (Motorhead): Έχει κοιμηθεί με 2000 γυναίκες και έχει κάνει ό,τι αλητεία μπορεί να βάλει ο νους σου. Τι άλλο να γραφεί;

3. Nikki Sixx (Motley Crue): Ο Nikki Sixx έχει κατουρήσει σε κάθισμα περιπολικού, στο μπουφάν του Rick Nielsen και κατόπιν αιτήματος του Ozzy Osbourne, ο οποίος φημολογείται πως τα ήπιε. Επίσης, από το... οπτικό του πεδίο δεν γλίτωσε η μάνα του Tommy Lee.

2. Ozzy Osbourne: Ο ήρεμος και νηφάλιος πλέον Ozzy έχει κάνει πραγματικά τα πάντα στην πολυετή καριέρα του. Ιστορίες από τα κατορθώματά του θα έφταναν για να γραφτεί βιβλίο!

1. GG Allin: Στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον περιβόητο punk τραγουδιστή GG Allin, πιθανότατα επειδή... αφόδευε στη σκηνή και τα έριχνε στο κοινό ή πάνω του! Δεν ξέρουμε αν θεωρείται αταξία, πάντως μια... ανωμαλία την είχε.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.