Πιο πρόσφατα

27/1/15

Χωρίς Dave Grohl το ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain;

Πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt Cobain, Montage of Heck, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Sundance, με τις πρώτες κριτικές να είναι διθυραμβικές. Παρ' όλα αυτά, και ενώ το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε με τις "ευχές" όλων, κάποιος λείπει.

Δεν είναι η Courtney Love, ούτε οι γονείς του Cobain, ούτε ο Krist Novoselic. Ήταν ο Dave Grohl αυτός που δεν εμφανίστηκε καθόλου σε όλη τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, υπάρχει εξήγηση.

Ο Brett Morgen ξεκαθάρισε πως πήρε συνέντευξη από τον Dave Grohl πριν δυο εβδομάδες, οπότε ήταν μάλλον αδύνατο να γίνει εκ νέου μοντάζ πριν το φεστιβάλ. Ακόμη και έτσι όμως, δεν ήταν συγκεκριμένος για το αν θα δούμε των frontman των Foo Fighters στην τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ από το HBO ή στην πρώτη του προβολή στη Μ. Βρετανία σε τρεις μήνες.

"Έτσι κι αλλιώς, αυτό που είδατε είναι η ταινία που ήθελα. Δεν επιδίωξα να έχω πολύ κόσμο στην ταινία. Ελπίζω όμως, κάποια στιγμή, να δούμε και την βερσιόν με τον Grohl".

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.