Πιο πρόσφατα

22/2/15

Το τραγούδι της εβδομάδας: Monophonics - Strange Love

Summer Rain "εγκαινιάζει" σήμερα τη νέα του στήλη, το Τραγούδι της Εβδομάδας. Κάθε Κυριακή οι παραγωγοί του σταθμού θα σας προτείνουν τη δική τους αγαπημένη επιλογή για την κάθε εβδομάδα. Τα τραγούδια της κάθε εβδομάδας θα μπορείτε να τα βρίσκετε στην κατηγορία Top10)

Ήταν σχεδόν τρία χρόνια πριν όταν οι Monophonics, κατά την πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα μας πραγματοποίησαν δυο sold out εμφανίσεις στο Gazarte, στις 18 & 19 Οκτωβρίου. Από τη διασκευή στο Bang Bang που τους καθιέρωσε ως και το σημερινό Strange Love, η εξαμελής αυτή μπάντα από το San Francisco δείχνει να έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό. Μια ιδιαίτερη και συνάμα τόσο γοητευτική αγάπη που αποδεικνύεται άλλωστε αφενός μέσω της επιλογής τους να εμπιστευθούν την επίσημη πρώτη του εν λόγω κομματιού σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό αλλά σε δεύτερο χρόνο να γυρίσουν το video clip τους εδώ.

Για μια τέτοια... παράξενη αγάπη μας μιλούν λοιπόν και στο ομώνυμο τους τραγούδι, που αποτελεί δείγμα της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Το αγαπήσαμε, το χορέψαμε, το τραγουδήσαμε κι έγινε το τραγούδι της εβδομάδας, εδώ στον Summer Rain Radio!


"When you colour all my kisses, is the crayon red?
When you say that you want me, does it echo in your head?
When you cry for my heartache, do you save the tears?
When the wind blows, do you hear my whispers in your ear?"

Ελπίδα Πουρναρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.