Πιο πρόσφατα

2/3/15

Top10 Φεβρουαρίου

Ήρθε και η άνοιξη. Τυπικά τουλάχιστον, αφού η υγρασία και το βραδινό κρύο μας κρατούν μετά βίας στο χειμώνα. Παρ' όλα αυτά, εμείς μαζέψαμε γι άλλη μια φορά τα τραγούδια που ξεχωρίσαμε το μήνα που πέρασε, καινούρια κατά κύριο λόγο, και σας παρουσιάζουμε τα δέκα που αγαπήσαμε... από την πρώτη ακρόαση. Όσο για τον Βαλεντίνο, οι παραγωγοί μας προσπάθησαν(;) να μείνουν ανεπηρέαστοι.



10. ΕΚΜΕΚ - Μέσα μου Καίει μια Φωτιά [Ο Φυγάς, 2014] (read more...)



9. Αλεξάνδρα Κλάδη - Μαζί για Πάντα [digital single, 2015] (read more...)



8. Μιχάλης Κεχαγιάς - Ο Αέρας μας Φυσάει τα Μαλλιά [digital single, 2015] (read more...)



7. Jack White - That Black Bat Licorice [Lazaretto, 2014] (read more...)



6. The Prodigy - The Day Is My Enemy [The Day Is My Enemy, 2015] (read more...)



5. In This Moment - Sick Like Me [Black Widow, 2014]



Ένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο από τον τελευταίο δίσκο του '14 Black Widow τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Η Αμερικάνικη heavy alternative metal μπάντα και ιδιαίτερα η frontwoman, Maria Brink, έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με το εκκεντρικό και άγριο στυλ της!
Αναστασία Μανωλούδη

4. Aaron Keylock - Medicine Man [unreleased]



Όταν καταφέρνεις ολόκληρη δισκογραφική να σου προτείνει συμβόλαιο στα 17 σου ακούγοντας ένα μόνο τραγούδι, έχεις αυτό το "κάτι". Ο έφηβος Aaron Keylock δείχνει να το έχει, με τα 70s rock 'n' roll του και την ομοιότητα με τον Rory Gallagher να μας... αναγκάζουν να μιλάμε γι αυτόν (και με αυτόν, αφού σε λίγες μέρες θα έχουμε τη χαρά να τον φιλοξενούμε στον Summer Rain).
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

3. Blur - Go Out [The Magic Whip, 2015]



Οι Blur επέστρεψαν. Θες κι άλλο λόγο για την επιλογή τους στο νο.3; Είναι από τις μπάντες που έχουν "χτίσει" εφηβείες στα 90s και τις αρχές των 00s. Θες κι άλλο; Είναι από τα πιο επιδραστικά βρετανικά συγκροτήματα εκείνης της δεκαετίας. Νέο άλμπουμ των Απρίλιο, το οποίο ελπίζουμε πως θα μας φέρει δάκρυα νοσταλγίας. Το Go Out είναι το πρώτο του single.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

2. KollektivA - Ο Μηχανισμός [The Re.Vol.ution Sessions, 2015]



Οι KollektivA "επιλέγουν" επαναστατικά τραγούδια από όλη την Ευρώπη για το δεύτερο concept album τους, The Re.Vol.ution Sessions. Εμείς προτιμούμε φυσικά αυτή στον μεγάλο Νικόλα Άσιμο, χωρίς να παραλείπουμε και τα υπόλοιπα, με την επανεκτέλεση της διασκευής τους στο Which Side Are Youn On να προκρίνεται. Δεν είναι τυχαίο πως είναι σε υψηλές θέσεις του Top10 μας για δεύτερο συνεχόμενο μήνα (περισσότερα εδώ).
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

1. Monophonics - Strange Love [Sound of Sinning, 2015]



Νέο άλμπουμ από τους Monophonics τρία χρόνια μετά το In Your Brain. Πρώτο Τραγούδι της Εβδομάδας στον Summer Rain (περισσότερα εδώ). Σε λίγες μέρες θα έχουμε και συνέντευξη μαζί τους. Τους αγαπάμε όσο αγαπούν τη χώρα μας και τους το δείχνουμε, όπως το δείχνει και το ελληνικό κοινό σε αυτούς.
Ελπίδα Πουρναρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.