Πιο πρόσφατα

23/11/15

Φοίβος Δεληβοριάς live στη Θεσσαλονίκη!

Η kazandb παρουσιάζει τον

ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ
"ΚΑΛΛΙΘΕΑ"


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
MYLOS CLUB 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κοιτάει από ψηλά μιαν εποχή που τελειώνει και μιαν άλλη που έρχεται. Και το αποτέλεσμα είναι μια "Καλλιθέα". Τίτλος του νέου του δίσκου αλλά και της νέας του παράστασης, που θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο Club του Μύλου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τη γνωστή "ενδόξως μπάσταρδη" τετραμελή μουσική παρέα του (Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης, Soto) θα παρουσιάσει ζωντανά όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο "Καλλιθέα", αλλά και αγαπημένα τραγούδια απ' όλη την δισκογραφία του. Με ηλεκτρισμό και αγωνία θα δημιουργήσουν ένα μικρό προάστιο του '80 στη σκηνή και μετά θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ' αυτό. Με μια μικρή γιορτή που θα μας φτάσει μέχρι εδώ.


Η "Καλλιθέα", που μόλις κυκλοφόρησε από την Inner Ear, αποτελείται από 11 τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στο πατρικό του Φοίβου, στο γνωστό προάστιο που -όπως όλα γύρω- δείχνει καθημερινά ν' αλλάζει θέση. Οι πρωταγωνιστές της έχουν αναφορές στη δεκαετία του '80, αλλά η "Καλλιθέα" δεν είναι ένας δίσκος νοσταλγικός. Για την ακρίβεια, φοβάται ιδιαίτερα μη μας φάει το παρελθόν μας. Κι έτσι αποφασίζει να το δει κατάματα, σαν κάτι που απλώς γέννησε το σήμερα. Κι ύστερα να κλείσει πίσω του την πόρτα και να πάει κάπου αλλού.

Management/Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

INFO
Μύλος Club
Ανδρεου Γεβργιου 56, περιοχη Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30 
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.