Πιο πρόσφατα

17/2/16

Έρχονται οι Muse;

Όπως είχαμε αποφανθεί, το 2015 ανήκει στους Muse, οι οποίοι κυκλοφόρησαν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της προηγούμενης χρονιάς. Απ' ότι φαίνεται, το 2016 -και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016- θα ανήκει στους εγχώριους φαν τους. Γιατί; Μα γιατί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, σχεδόν μια δεκαετία μετά την τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το αθλητικό site Gazetta.gr, το οποίο επικαλείται έγκυρη πηγή στην Αγγλία, στο ρεπορτάζ του οποίου μάλιστα σημειώνεται πως "μάθαμε ότι οι Muse έχουν κλείσει στην Αθήνα για το καλοκαίρι. Δηλαδή όχι απλά είναι κοντά, αλλά... κλεισμένοι!"

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για ακλόνητη πηγή, ενώ αυτό που αφέθηκε να εννοηθεί είναι πως δεν θα παίξουν στο Rockwave, συγκεκριμένα ειπώθηκε ότι δεν θα παίξουν στη Μαλακάσα. Είναι όμως πιθανό να τους δούμε μαζί με τους Editors στο, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, πιο "δυνατό" Ejekt Festival μέχρι στιγμής.

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ του Gazetta.gr.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί για το καλοκαίρι οι συμμετοχές των Dropkick Murphys και Last Shadow Puppets στο Rockwave, των Editors στο Ejekt Festival, όπως και των James στο ίδιο φεστιβάλ. και η επιστροφή των Clutch τον Αύγουστο. Ξεκινήστε να μαζεύετε χρήματα, γιατί το καλοκαίρι αναμένεται καυτό!


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.