Πιο πρόσφατα

30/7/16

Παύλος Παυλίδης & B-Movies live στην Τεχνόπολη

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
& B-MOVIES LIVE

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Μovies συνεχίζουν και φέτος το καλοκαιρινό μουσικό τους ταξίδι σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη, με μια σειρά από εμφανίσεις τόσο στα μεγαλύτερα Ελληνικά φεστιβάλ, όσο και σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros-Κύπρος).

Κατάληξη αυτής της περιοδείας θα είναι ο γνώριμος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων για το καθιερωμένο ραντεβού τους με το κοινό της Αθήνας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου. Με νέο album μέσα στο 2016, με τίτλο Μια Πυρκαγιά Σ' Ένα Σπιρτόκουτο, που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την Inner Εar και με τις μέχρι τώρα κριτικές να το κατατάσσουν σαν ένα από τα καλύτερά τους, θα μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο σε όλη τη μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και το σήμερα.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Μovies την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου κλείνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία και το γιορτάζουν παρέα με τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ. Να είστε όλοι εκεί!


Info
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κεραμεικός

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: τα 200 πρώτα εισιτήρια 10 ευρώ, τα επόμενα 11 ευρώ
Ταμείο: 13 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση: Viva, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευρυπίδης Βιβλιοπωλεία

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την πρόσφατη εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη & των B-Movies στο Fix Factory Open Air στη Θεσσαλονίκη, Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.