Πιο πρόσφατα

20/9/16

Νέο κομμάτι από τους 1000Mods (video)

Οι 1000Mods λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, Repeated Exposure To..., δίνουν στη δημοσιότητα άλλο ένα νέο κομμάτι, εξίσου μεγάλο σε διάρκεια -και όχι μόνο- με το The Son που μας σύστησαν πριν λίγες ημέρες.



Η μπάντα παρουσιάζει το κομμάτι μέσω του γνωστού site Obelisk.net, στο οποίο φιλοξενείται και μια κριτική του. Έχει τον τίτλο Loose και όπως αναφέρεται μαζί με το The Son είναι τα δυο μεγαλύτερα κομμάτια του επικείμενου άλμπουμ.


Άκουσε το εδώ:


Η κυκλοφορία του album είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου σε μορφή CD και για τις 30 Οκτωβρίου σε LP βινυλίου, αμφότερα μέσω της δικής τους Ougabooga And The Mighty Oug Recordings, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο επίσημο site της μπάντας.

Θυμίζουμε πως στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η πανευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, μαζί με τους Monkey3 και Moaning Cities, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει και συμμετοχές στα Up in Smoke Indoor Festival In Z7 (Ελβετία), Desertfest Belgium και Keep it Low Festival (Γερμανία) όπως και εμφανίσεις σε κάποια από τα σημαντικότερα venues της κεντρικής Ευρώπης. Η αμέσως επόμενη εμφάνιση των 1000mods επί Ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Desertfest Athens.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των 1000Mods στο 8ο Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ.

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.