Πιο πρόσφατα

10/11/16

Κοντά η επιστροφή των System of a Down

11 χρόνια, διάλυση, επανένωση, φήμες, "ειδήσεις" που πέφτουν στο κενό. Τελικά, το θρυλικό Mesmerize/ Hypnotize βρήκε όπως φαίνεται το διάδοχο του. Οι System of a Down ετοιμάζουν νέο δίσκο, μια δεκαετία μετά, και την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο John Dolmayan.

Ο ντράμερ του συγκροτήματος υπογράμμισε ότι οι System of a Down έχουν "βυσματωθεί" στο στούντιο εδώ και ένα εξάμηνο και έχουν έτοιμα 15 κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017, δηλώνοντας παράλληλα ότι "Νιώθουμε πολύ μεγάλη πίεση γιατί έχουν περάσει 11 χρόνια από τον τελευταίο μας δίσκο", αλλά φάνηκε βέβαιος για την ποιότητα του: "Δεν πρόκειται να βάλω το όνομά μου σε μια δουλειά για την οποία δε νιώθω 100% υπερήφανος".

Ακόμη, ανέφερε ότι "Οι δυνατότητες και το επίπεδο του συγκροτήματος είναι καλύτερο από ποτέ. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε το Toxicity Part II, επειδή ήταν το πιο δυνατό μας άλμπουμ. Η νέα δουλειά πρέπει να είναι κάτι για τη νέα γενιά των fans του συγκροτήματος. Έτσι λοιπόν να είστε σίγουροι πως δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας".

Οι System of a Down θα είναι "στο δρόμο" το 2017, με μια ευρωπαϊκή περιοδεία να έχει ήδη ανακοινωθεί και νέες ημερομηνίες να ανακοινώνονται συχνά πυκνά (βρε λες;).

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.