Πιο πρόσφατα

13/12/16

Bailemos live στο Υπόγειο

Τα Bailemia θα είμαστε για πρώτη φορά στο Υπόγειο το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου για ένα απίθανο, μοναδικό, ανεπανάληπτο και γεμάτο ενέργεια live με νέα τραγούδια και νέα μουσικά όργανα on stage. Μαζί μας θα είναι και οι φίλοι μας Cheek By Jowl με funky groove ήχους που θα σας ξεσηκώσουν!

Οι Bailemos είναι ένα μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του συγκροτήματος σημαίνει "ας χορέψουμε". Η χορευτική μουσική τους είναι ένα κοκτέιλ dub, reggae και ska ήχων. Πέρα από τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη έχουν ταξιδέψει για lives στην Αθήνα, την Καβάλα, την Κατερίνη, την Ξάνθη και την εξωτική Σαμοθράκη.

Τον Ιούλιο του 2016 συμμετείχαν ως φοιτητικό συγκρότημα στο Schoolwave Festival. Τον ίδιο μήνα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με όνομα Vibration, αποτελούμενο από τέσσερα κομμάτια δικής τους σύνθεσης! Τον περασμένο Σεπτέμβρη εμφανίστηκαν στο main stage του Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους 63 high, Nightstalker, Ημισκούμπρια και τους Sugar Hill Gang!

Θυμήσου εδώ τη συνέντευξη των Bailemos στον Summer Rain Radio.

More info about Bailemos:
Facebook
Youtube
Bandcamp


Οι CheekByJowl είναι ένα αγγλόφωνο φανκ ροκ συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν την Άνοιξη του 2015 με ιδιαίτερη ευκολία καθώς όλα τα μέλη ήταν και είναι πολύ καλοί φίλοι. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ενεργούς παρουσίας του συγκροτήματος πραγματοποιήθηκαν αρκετά Lives σε μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη και στη παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο τους EP με βίντεο κλιπ.

More info about CheekByJowl:
Facebook
Youtube
Soundcloud
Instagram
Bandcamp

Entrance: 3€

Υπόγειο
Μελενίκου Κωνσταντίνου 13

*Οι φωτογραφίες είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Bailemos στο Street Mode Festival και από την παρουσίαση του EP Vibration των Bailemos στη Μαύρη Τρύπα. Περισσότερα εδώ και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.