Πιο πρόσφατα

31/1/17

Νέο video clip από τους Mr. Highway Band

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ, οι Mr. Highway Band δίνουν στη δημοσιότητα ακόμη ένα δυνατό video clip.

Το βίντεο είναι για το κομμάτι At the End of the Day, εναρκτήριο κομμάτι του Rebel Artist που κυκλοφορεί από την Los Almiros Records, κι αποτελεί δημιουργία του Γρηγόρη Ψαλτάκου, τραγουδιστή του συγκροτήματος, και του Μιχαήλ Μαυρομούστακου. Οι στίχοι κι η μουσική του τραγουδιού είναι του Johnny Αφένδρα (Mr. Highway). Τόσο το κομμάτι, όσο και ο συνδυασμός του με το βίντεο, δίνουν την αίσθηση μιας ιστορίας εν εξελίξει, η οποία προκαλεί ανάμικτα και πολύ δυνατά συναισθήματα.

Θυμήσου εδώ το βίντεο των Mr. Highway για το αντιπολεμικό κομμάτι αλληλεγγύης Open the Doors.

Το νέο άλμπουμ των Mr. Highway κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες. Δες εδώ την κριτική μας για ένα άλμπουμ που αποτελεί "Μια στιχουργική δήλωση για τον πόλεμο, τη συντροφικότητα, την... προβληματική ανθρώπινη φύση, τον έρωτα. Μια συνθετική δήλωση ότι southern ήχοι, μπλουζ ήχοι, ροκ, όργανα πιο κλασσικά κι όργανα πιο "συνηθισμένα" μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο δίσκο με τρομερά αποτελέσματα. Οι Mr. Highway βρίσκουν την ουσία της μουσικής τους, τη μοιράζονται, και είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν".

Δες εδώ το βίντεο του At the End of the Day:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.