Πιο πρόσφατα

9/2/17

Big Nose Attack live στη Θεσσαλονίκη

Από την επίθεση της μεγάλης μύτης δεν ξεφεύγει κανείς. Ειδικά αν κρυφτεί κάτω από πυκνό καπνό...

BIG NOSE ATTACK
+ special guests: SMOKE

live at Rover Bar
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

Free Entrance

Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) a.k.a. the Big Nose Attack δημιουργήθηκαν το 2011 μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με "ατίθασα" rock riffs ατενίζοντας τα 70s!

5 χρόνια και 3 official albums αργότερα το συγκρότημα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μουσικό ντουέτο της χώρας μετρώντας ήδη 4 Ευρωπαϊκές περιοδείες και κάμποσες εγχώριες εμφανίσεις, με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το "hit" τους 'Yeah! That Girl' να βολτάρει καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj!


Οι B.N.A. εγκαινιάζουν το 2017 με ένα δυναμικό tour που δεν πρέπει να χάσετε! #deathbypizzatour2017

Facebook
Tumblr
YouTube
E-mail

Το live θα ανοίξουν οι Smoke, μια δυναμική, νεανική και πολλά υποσχόμενη rock μπάντα από Ξάνθη, με επιρροές από blues, stoner και metal. Έχοντας ήδη στις πλάτες τους live με τους Planet of Zeus, Tuber, Βig Nose Attack και άλλους, έρχονται στην Θεσσαλονίκη για να παίξουν ρυθμούς από τα δύο τους ep (Not At Home Chapter 1 και Not At Home Chapter 2) αλλά και από τα καινούρια ακυκλοφόρητα τους κομμάτια. Dont miss them!

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Big Nose Attack στο Silver Dollar. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.