Πιο πρόσφατα

9/2/17

Speakeasies Swing Band live στο Eightball

Οι SSB! χτυπούν ξανά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο της αποκριάς, για ένα λάιβ σε μοτίβο Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης... Με πρίμιτιβ ρυθμούς, άγρια πνευστά και παγανιστικές διαθέσεις στο πιο σκοτεινό stage της πόλης! Μαζί τους ο Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

INFO:
8Ball Club
Πίνδου 1, Λαδάδικα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 5€ + beer

Λίγα λόγια για τους The Speakeasies Swing Band!
Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο SwingALONICA τον Μάιο του 2010. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές τόσο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως το 1ο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταιλάνδης, τα Hep Cat's Holiday #9 & #10 στη Μ. Βρετανία, το 1o Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, το 15o Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και το Summer Jamboree #14 στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, Emanuele Urso κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο 'Bathtub Gin', το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των 'Bright Lights Late Nights' και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), 'Black Swamp Village'. Το 2015 επανέρχονται με το 'Land of Plenty', έναν δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.


Οι The Speakeasies Swing Band! είναι:
Κατερίνα Σισίννι - Φωνή
Πάνος Καρνούτσος - Ηλεκτρική Κιθάρα
Πάνος Βουλγαράκης - Κοντραμπάσο
Γιάννης Νταλιάνης - Ακουστικη Κιθάρα
Μανόλης Σταματιάδης - Πιάνο
Χρήστος Παπαδόπουλος - Κλαρινέτο
Στέργιος Κόιας - Ντραμς

Official Site
YouTube
Official Shop
Instagram
Spotify

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Speakeasies Swing Band! στο 6ο Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.