Πιο πρόσφατα

14/3/17

Τρία νέα τραγούδια από τους Muse

Οι... εργατοώρες που περνούν στο studio οι Muse φαίνεται πως αποδίδουν καρπούς, καθώς σύμφωνα με το NME η μπάντα έχει ήδη ηχογραφήσει τα τρία πρώτα κομμάτια του άλμπουμ - διαδόχου του Drones, λιγότερο από δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Την είδηση "ψάρεψε" ένας φαν των Muse, ο οποίος συνάντησε τη μπάντα έξω από τα στούντιο στα οποία ηχογραφούν, τα Air Studios στο Λονδίνο. Ο γνωστός μέσω των social media ως Florian Muse, για την ακρίβεια, ανέβασε μια φωτογραφία του Antonio Ludovico με το συγκρότημα. Όπως αποκάλυψε ο Ludovico, είχε και μερικές σύντομες κουβέντες με τους Muse, στις οποίες αναφέρθηκε ότι έχουν ηχογραφήσει τα εν λόγω τρία κομμάτια. Μάλιστα, όπως σημειώνει, του είπαν ότι το ένα κομμάτι είναι "heavy", ενώ τα άλλα "όχι και τόσο".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούραστο τρίο συνεργάζεται με τα Air Studios, καθώς εκεί έχουν ηχογραφήσει κομμάτια για το Absolution, το The 2nd Law, αλλά και το πιο πρόσφατο Drones.

Θυμίζουμε φυσικά τις πρόσφατες δηλώσεις των Muse, που μιλούσαν για την πρόθεση τους να γράψουν κάτι πιο "προσγειωμένο" και ακουστικό, αλλά ταυτόχρονα και την επιθυμία του Matt Bellamy κάποια στιγμή στο μέλλον να... κάνει hip hop.



*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση των Muse στο Ejekt Festival. Περισσότερα εδώ.

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Τσουκαλά
Επιμέλεια: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.